Toekomst van het raam: verhelderende technologie

Kijk ook eens door het raam van de toekomst, of beter gezegd: wat hebben revolutionaire ramen de eerstvolgende jaren te bieden? Een ding is zeker: passieframen zijn populairder dan ooit. Deze super isolerende ramen kan de hedendaagse consument duidelijk smaken.

En in deze tijd waar ramen vandaag de dag nog steeds onderhevig zijn aan technologische veranderingen, mag gezegd worden dat een lagere energierekening steeds op de voorgrond wordt geplaatst. Vanuit dit primordiaal aspect worden in de toekomst nog meer kwalitatief hoogstaande raaminnovaties verwacht. Nieuwe materialen worden ontwikkeld en gepatenteerd en dat komt uiteindelijk ons als klant alleen maar ten goede.

Al helemaal een troef van bepaalde speciaalzaken, is beschikken over het talent om design met functionaliteiten te combineren. Wanneer deze twee belangrijke criteria van jouw droomraam zich met elkaar verzoenen, zal je automatisch heel tevreden zijn met het resultaat.

En wat dacht je van een automatische raamopener? Stel je het gerust even voor, hoe je vanuit je zetel via een elektrisch systeem het raam opent of sluit. En bij de nieuwe ramen van tegenwoordig is het zo dat er rekening wordt gehouden met alle elementen die jij ook belangrijk vindt: design, veiligheid, isolatie én een vlotte bediening. Jawel, met één druk op de knop!

Weet natuurlijk wel dat het renoveren van je huidige ramen of het plaatsen van nieuwe ramen een aardige kost met zich meeneemt. Zeker dan is het interessanter om net iets meer uit te geven voor kwaliteitsvol materiaal dat je kan doen besparen op lange termijn. Bovendien is lenen hiervoor vaak goedkoper: je kan dan genieten van een zogenaamde ecokrediet